Tweede rally van LEO Club Sittard-Geleen wederom groots succes

Maar liefst € 2215,00 heeft LEO Club Sittard-Geleen opgehaald met de rally ‘Percorso di Melpignano’ voor de Stichting Stolpersteine Sittard-Geleen.

LEO Club Sittard-Geleen heeft op zondag 31 mei de tweede rally georganiseerd voor het goede doel. “Een hele bijzondere dag, een prachtige route, een sublieme organisatie en een geweldig mooi bedrag typeert deze dag”, aldus een van de reacties van deelnemers en sponsors die de Percorso di Melpignano mede mogelijk hebben gemaakt.

De rally voerde door het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Tijdens de rally werd er zorggedragen voor de nodige rust-, eet- en fotomomenten op de mooiste plekjes. De sfeervolle start- en eindlocatie bij Schtad Zitterd op de historische markt in Sittard en lunchlocatie Kasteel Bloemendal in Vaals maakte de rally compleet.

Foto’s van de rally zijn binnenkort te zien op de Facebookpagina van LEO Club SittardGeleen.

Percorso di Melpignano

Voor aanvang van de rally stonden wij stil bij het onverwachte verlies van twee dierbare vrienden en LEO-leden van Sittard-Geleen en Heerlen: Giuseppe Melpignano en Kiki Frencken. Giuseppe was één van de stichters van onze club, voormalig president en drijfveer achter beide rally’s. Met de naam Percorso di Melpignano (Melpignano’s route) rijden Giuseppe en Kiki elke editie met ons mee.

Stichting Stolpersteine Sittard-Geleen

Het bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Stolpersteine Sittard-Geleen. Het doel van de stichting is om herdenkingsstenen (Stolpersteine) te plaatsen als blijvende herinnering aan de vervolgingsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog uit onze gemeente en omliggende kerkdorpen.

LEO Club Sittard-Geleen

LEO Club Sittard-Geleen is een club voor jong volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de LIONS Club. Meer informatie over LEO Club Sittard-Geleen is te vinden op www.leoclubsittard.nl.